İZMİR / URLA - Özbek Ortaokulu

İnternet Haftası Etkinlikleri

İzmir İnternet Haftası her yıl farklı bir temayla kutlanmaya ve öğrencilerde teknolojinin doğru kullanımı konusunda farkındalık oluşturabilecek etkinlikler yapılmaya devam ediliyor.

10-14 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen İnternet Haftası Etkinliklerinin bu yılki teması "Eğitimde Yeni Teknolojiler olarak belirlendi.Öğrencilere ücretsiz site tasarlayabilecekleri www.wix.com,www.canva.com adresleri tanıtıldı,örnek bir site hazırlama çalışması yapıldı.Ders öğretmenlerinin en az bir derslerinde EBA platformunu kullanarak ders işlemeleri sağlandı.EBA Kütüphane bölümünden Siber Güvenlik kısmında Zararlı Yazılımlar,Kişisel Verileri Koruma Çocuk Farkındalığı,Fenomen ve İnternet Meraya Gelirse videoları izlendi.Verilerimizi güvende tutma üzerine öğrencilerle konuşuldu.EBA Kodlama alanından 3D Yazıcılar ile Neler Yapılabilir? Videosu izlenip Tinkercad tanıtıldı.

25-04-2023

Yayın: 25.04.2023 - Güncelleme: 25.04.2023 13:18 - Görüntülenme: 105